Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. - Περισσότερα - Συμφωνώ
Sales up to -70%!

Τρόποι Παραγγελίας

1. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αφού βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλέξτε το χρώμα και το μέγεθος που προτιμάτε και στη συνέχεια πατήστε «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ» για να το προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας. Εκεί μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, να μεταβάλετε την ποσότητα ή να διαγράψετε προϊόντα. Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας, πατήστε στον σύνδεσμο «ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ». Διαφορετικά πατήστε «ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ».

Στη συνέχεια, αφού προχωρήσετε στην ολοκλήρωση αγοράς, συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής (e-mail, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και χρέωσης, αριθμός τηλεφώνου)*, επιλέγετε τη μέθοδο πληρωμής και συμπληρώνετε τον κωδικό έκπτωσης, εάν υπάρχει. Επίσης, στο τμήμα «Σύνοψη Παραγγελίας» μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της παραγγελίας και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας. Τέλος, πατήστε στο σύνδεσμο «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ».

Όταν ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας με λεπτομέρειες και στοιχεία εντοπισμού.

*Για την παραγγελία σας δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη, ωστόσο η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία εξέλιξης της παραγγελίας σας αλλά και για να μην χρειάζεται να δηλώνετε πάλι τα στοιχεία σας σε μελλοντικές αγορές.

2. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Καλώντας στο 210 6039500 έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Οι συνεργάτες μας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα - Παρασκευή από 09:00 - 18:00.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6039500 ή να στείλετε email στο: info@issuefashion.gr.

Copyright © 2018 ISSUEFASHION, Inc. All rights reserved. Developed by GIM