Τι να Αγοράσεις Όσο Ακόμη Έχει Εκπτώσεις!

Οι εκπτώσεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μεγάλο πάρτι, για εμάς τις fashionistas!

Όλα τα αγαπημένα μας σχέδια της σεζόν σε ακόμη καλύτερες τιμές και σε πολλές περιπτώσεις (όπως στο issuefashion.gr!) ακόμα και στη μισή τιμή! Το θέμα με τις εκπτώσεις είναι όμως το εξής: Είναι πολύ εύκολο να αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι, αντί για πράγματα που πραγματικά χρειάζεσαι! Και δεδομένου ότι είναι η ευκαιρία σου να κακομάθεις τον εαυτό σου, θέλουμε να σου δώσουμε μία μικρή κατεύθυνση, του τι είναι πιο σοφό να αγοράσεις κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, για να μην ψάχνεις στα τυφλά!

THE NIGHT-OUT DRESS

Πάντα χρειάζεσαι ένα ακόμη φόρεμα για τις εξόδους σου, που το καλοκαίρι φυσικά πολλαπλασιάζονται! Προτίμησε κάτι που μπορείς να το φορέσεις και μέρα, κάτι που είναι άνετο και κατά προτίμηση σε έντονο χρώμα. Φρόντισε να είναι δροσερό και ελαφρύ! 

THE MINIMAL JUMPSUIT

Ο βασιλιάς των trends τα τελευταία καλοκαίρια, η ολόσωμη φόρμα, φέτος κάνει make-over: γίνεται minimal και άνετη, για να φοριέται όλη μέρα, αλλά και με έντονα κοσμήματα ακόμη και βράδυ. Βρες μία μαύρη, που σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις και κάν’ τη δική σου!

THE MAXI DRESS

Το μάξι θα το φορέσεις παντού, οπότε δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η επιλογή του σεμιζιέ είναι αρκετά urban ώστε να φορεθεί και με sneakers εάν θέλεις, αλλά θα σε συνοδέψει και στις διακοπές σου.

THE PLAYSUIT

Μιας και μιλήσαμε για διακοπές, ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα άνετο playsuit, κατά κόσμον ολόσωμο σορτς και η βαλίτσα των διακοπών είναι έτοιμη! Με τις τιμές που θα βρεις το issuefashion.gr, ίσως μπεις στον πειρασμό να αποκτήσεις περισσότερες από μία. Μην ανησυχείς, θα φορεθούν όσο τίποτα το καλοκαίρι :)

Είπαμε, οι εκπτώσεις είναι εδώ για να σε κακομάθεις, οπότε σκέψου χαρούμενα πράγματα, όχι basics, εσώρουχα και κάλτσες! Καλά ψώνια :)