Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. - Περισσότερα - Συμφωνώ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ  έως -50% σε όλη τη συλλογή!

Η εταιρεία μας

Issue by Bozikis είναι μια online εταιρεία ρούχων που η φιλοσοφία της κινείται γύρω από το Issue Girl!

Λογικά θα αναρωτηθείτε, ποιο είναι το Issue Girl;

Το Issue Girl είναι μια κοπέλα που ζει στην πόλη, είναι ανεξάρτητη και αγαπάει τη δουλειά της, την καριέρα της, αλλά έχει και έντονη προσωπική ζωή. 

Θέλει να ταξιδεύει και να κάνει εκδρομές. Διασκεδάζει με τις φίλες της απολαμβάνοντας δροσερά cocktails στα πιο hot spots.

Είναι εκείνη που δημιουργεί το δικό της στιλ και ξέρει να κάνει mix 'n' match.

Γι’ αυτή την κοπέλα λοιπόν, για το Issue Girl, εμείς διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ, σε πολύ υψηλή ποιότητα και οικονομικές τιμές, έτσι ώστε να μπορεί με ένα click να βρίσκει τα ρούχα που αγαπάει να φοράει, είτε στη δουλειά, είτε σε μια εκδρομή, είτε σε μια νυχτερινή βόλτα.

Issue by Bozikis έχει στο μυαλό της εσάς, γιατί εσείς είστε τα Issue Girls!

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε η ομάδα Bozikis, ένα team πεπειραμένων στον χώρο ανθρώπων με μπροστάρη τον Σπυράγγελο Μποζίκη, συνιδρυτή της γνωστής ελληνικής εταιρείας παπουτσιών, η οποία εξειδικεύεται και παρέχει “tailor made” λύσεις στον κλάδο της γυναικείας ένδυσης!  Η σε βάθος γνώση του χώρου μας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέγουμε ρούχα μοναδικά, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και σε περιορισμένο αριθμό, έτσι ώστε να αισθάνεστε αλλά και να είστε διαφορετικές. Παράλληλα, ανανεώνουμε συχνά τις συλλογές μας, για να έχετε συνεχώς να διαλέξετε ανάμεσα σε νέα χρώματα και σχέδια.

Το προσωπικό μας  αφενός διαθέτει το απαραίτητο για τον απαιτητικό κλάδο της γυναικείας ένδυσης “know-how”και αφετέρου δημιουργεί τάσεις και στιλ, προσαρμόζοντάς τα στην υψηλή ποιότητα της Issue by Bozikis. Σε όλους τους τομείς συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στη δουλειά τους.

Οι υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και ο άρτιος υλικοτεχνικός μας εξοπλισμός αποτελούν ακόμα μεγαλύτερη εγγύηση ότι μπορείς να εμπιστευτείς την Issue by Bozikis.

 

Enjoy and Keep Shopping!

 

Η ομάδα της Issue by Bozikis.

 

ΕΔΡΑ:

18ο χλμ. Λ. Μαραθώνος, Παλλήνη Αττικής, Ελλάδα, τ.κ. 15351

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 

210 6039500

e-mail: info@issuefashion.gr

Copyright © 2018 BOZIKIS, Inc. All rights reserved. Developed by GIM